Україна може зацікавити південноафриканців екотуризмом – посол Абравітова

Україна може зацікавити південноафриканців екотуризмом – посол Абравітова

Укрінформ
Україна може привабити південноафриканських туристів зеленим туризмом, рівень якого нині зростає.

Таку думку висловила посол України в ПАР, Мозамбіку і Ботсвані Любов Абравітова в інтерв’ю Укрінформу.

Вона зазначила, що посольство наразі намагається відкрити південноафриканцям туристичні можливості України – проводить семінари, презентації і сподівається на участь у туристичних виставкових заходах.

За словами Абравітової, за приклад для українських дипломатів слугує те, як Хорватія змогла презентувати себе у ПАР – до початку пандемії це був один з топнапрямків для південноафриканців.

«Тобто, ми маємо системно працювати, гарно себе презентувати, пропонувати якісний туристичний продукт і розуміти, чого саме очікує південноафриканський турист. Якраз той рівень екотуризму, який Україна сьогодні розвиває, дає змогу привабити південноафриканців», – сказала Абравітова.

На її думку, на позитив може також спрацювати різниця в сезонах, адже коли в ПАР зима і реально холодно, у нас літо, або коли влітку південноафриканці хочуть побачити сніг, ми можемо це їм запропонувати в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України наразі утриматися від поїздок до Південної Африки, Ботсвани, Есватіні, Лесото, Мозамбіку, Намібії та Зімбабве у зв’язку із поширенням нового штаму коронавірусу Омікрон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-