Презентували проморолики про туристичний потенціал Києва

Презентували проморолики про туристичний потенціал Києва

Укрінформ
У столиці презентували промоційні відеоролики про туристичний потенціал Києва як центра ділового, гастрономічного, подієвого та урбаністичного туризму.

Відеоролики представили на пресконференції в Укрінформі Департамент суспільних комунікацій та Управління туризму та промоцій КМДА.

Чотири 15-секундні тематичні відеоролики покликані представити туристичний потенціал Києва насамперед іноземним туристам, зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

“Київ - це вікові традиції, дух, архітектура, історія, енергетика. Тут представлені гастрономічні смаки всіх регіонів України. Тут проходять найбільші, найпотужніші івенти нашої країни. Київ - це центр ділової активності країни. Ми зосередились на чотирьох аспектах, які, на нашу думку, є найбільш репрезентативними для іноземних туристів”, - сказав Лелюк.

Він висловив сподівання, що відеоролики нададуть поштовх для збільшення кількості іноземних туристів до Києва та надходжень до бюджету столиці, незважаючи на карантинні обмеження в усьому світі.

Як зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова, внаслідок пандемії найбільше постраждав туристичний сектор, і рекламні відеоролики про туристичний потенціал Києва мають пожвавити галузь.

“Цей продукт має промотуватися й бути популярним серед наших іноземних партнерів. Ми надсилатимемо ці відеоролики в наші дипломатичні установи за кордоном та іноземні представництва в Україні. Зараз ми розробляємо контент-план та промоційні заходи. Ці відеороботи є дуже сучасні й репрезентативні”, - сказала Радова.

Учасники заходу зазначили, що короткий 15-секундний формат відеороликів пояснюється тим, що насамперед вони розраховані на соціальні мережі і як додаток до різних промоційних презентацій. Крім того, такий хронометраж є вимогою аеропортів, де показуватимуть ці відеоролики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-