У Києві з’явиться новий туристично-культурний хаб

У Києві з’явиться новий туристично-культурний хаб

Укрінформ
У столиці України планують створити новий туристично-культурний хаб.

Як передає Укрінформ, про це сказав керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) та заступник голови КМДА Петро Оленич, повідомляє пресслужба КМДА.

«Вже наразі команда працює над туристично-культурним хабом, оцифруванням об’єктів культурної та туристичної інфраструктури», – зазначив Оленич.

Він розповів, що на порталі з’являться нові 3D-тури, можна буде дізнатися про туристичні локації, актуальні події та отримати іншу корисну інформацію: про туристично-інформаційні центри, карту метро, міський транспорт тощо.

На початку нового року кияни та гості міста зможуть віртуально побувати в таких локаціях: Київський зоопарк; станція метрополітену «Золоті Ворота»; печери Києво-Печерської лаври; пішохідно-велосипедний міст; музей «Золоті Ворота»; парк «Наталка»; музей Михаїла Булгакова; Замок Річарда Левове серце (екстер’єр) та панорама Лисої гори; Пейзажна алея; інтер’єри приміщення КМДА.

Новий туристично-культурний хаб стане магнітом як для внутрішніх туристів, так і для іноземців. Адже для Києва надзвичайно важливо працювати над залученням туристів для розвитку міста.

Як повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА, обсяг надходжень від туристичного збору станом на 11 листопада 2021 року становив 61,85 млн грн. Загальна кількість туристів до 1 грудня 2021 року разом із внутрішніми туристами орієнтовно складе 2,3 млн осіб, 800 тис. серед яких – іноземці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-