Нова Зеландія відкриє кордони для вакцинованих туристів у 2022 році

Нова Зеландія відкриє кордони для вакцинованих туристів у 2022 році

Укрінформ
Нова Зеландія оголосила про свої плани щодо відкриття кордонів та надання дозволу повністю вакцинованим іноземцям на в'їзд до країни наступного року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС

Повністю вакциновані відвідувачі зможуть потрапити до країни з 30 квітня і матимуть самоізолюватися впродовж семи днів після прибуття.

Більшості новозеландців буде дозволено повернутися додому з початку наступного року відповідно до аналогічних правил.

Цей крок послаблює суворі обмеження, через які чимало громадян і туристів не мали змогу в'їхати до Нової Зеландії, оскільки кордони були закриті на початку пандемії.

Міністр реагування на COVID-19 Кріс Гіпкінс описав поетапні плани повторного відкриття, назвавши це «найбезпечнішим підходом до забезпечення ретельного управління ризиками».

На першому етапі повністю вакцинованим громадянам Нової Зеландії та резидентам, які наразі перебувають в Австралії, буде дозволено повернутися з 16 січня.

Жителям Нової Зеландії, які перебувають у всіх інших країнах, буде дозволено в'їзд із 13 лютого.

Повністю вакциновані іноземні мандрівники стануть останньою групою, яка матиме дозвіл на в'їзд до країни, – з 30 квітня 2022 року.

За даними ресурсу Worldometers, станом на 24 листопада у Новій Зеландії зареєстровано 10 609 випадків зараження коронавірусом. Одужали 5 533 людини, померли – 40.

Фото: Оля Яценко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-