Канада скасувала карантин для щеплених вакциною CoronaVac

Канада скасувала карантин для щеплених вакциною CoronaVac

Укрінформ
Особи, які пройшли повний курс щеплень китайською COVID-вакциною Sinovac (CoronaVac) зможуть подорожувати до Канади без обов’язкового карантину.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявили в Агентстві громадського здоров’я Канади.

“Починаючи з 30 листопада 2021 року Канада розширить перелік COVID-вакцин, щеплення якими мандрівники можуть зробити, аби вважатися повністю вакцинованими з метою подорожі до Канади. До переліку буде включено Sinopharm, Sinovac та COVAXIN”, - заявили в агентстві.

Читайте також: Англія з 22 листопада відкриває кордони для щеплених вакциною CoronaVac

Зазначається, що з наступного року Канада також скасує більшість винятків, яким дозволявся в’їзд до країни без підтвердження вакцинації від COVID-19. Йдеться зокрема про  міжнародних студентів та близьким родичів громадян й постійних мешканців Канади.

Нагадаємо: наразі Канада визнає лише чотири COVID-вакцини (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca Johnson&Johnson). Іноземцям, які пройшли повний курс вакцинації однією з них, дозволяється в’їжджати до країни  за умов виконання інших міграційних правил, в тому числі наявності за потреби візи.

Читайте також: Австрія вводить локдаун і обов’язкову вакцинацію від коронавірусу

Невакцинованим іноземцям, або людям, які зробили щеплення не дозволеними у Канаді вакцинами, в’їзд до країни дозволяється лише за наявності поважних причин та при умові відбуття двотижневого карантину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-