"Слідами Чугайстра": у Славському розробили містичний велоквест

Фото
Укрінформ
У Славській громаді презентували велоквест «Слідами Чугайстера» з десятком мавок у межах проєкту «Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА

«Ми – за активний та здоровий відпочинок... Велоквест – це 11 захопливих завдань та 10 мавок, які дадуть нам змогу сповільнитися та поринути у дитинство... Для велоквесту людині потрібен телефон, за його допомогою учасник просканує QR-код та отримає завдання. Орієнтовний час проходження – дві години», – розповіла керівниця управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталя Табака.

У ЛОДА зауважили, що велоквест «Слідами Чугайстера» розробили у межах проєкту «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині», який фінансується за програмою секторальної підтримки.

В межах реалізації проєкту, крім розроблення та презентації велоквесту, збудували велодоріжки від смт Славське до с. Волосянка завдовжки 6,8 км, з облаштуванням стартової і фінішної локацій. Станом на сьогодні будівельна готовність велодоріжки в межах проєкту – 90%. Будівництво ж на горі Погар велосипедної маунтбайк-траси на 2,14 км з 24 трамплінами завершили у 2019 році.

Цьогоріч проєкт «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» має фінішувати.

Як запевнили у ЛОДА, літній туристичний сезон на Львівщині у 2022 році потішить гостей цікавими пропозиціями здорового та активного відпочинку для усієї сім’ї.

Фото: Львівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-