На півдні Тернопільщини встановили пів сотні інформаційних стендів для туристів

На півдні Тернопільщини встановили пів сотні інформаційних стендів для туристів

Фото
Укрінформ
Понад пів сотні інформаційних стендів про природні, археологічні, етнографічні, історичні, культурні цікавинки встановили волонтери у південній частині Тернопільської області.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці Greenways Ukraine – Зелені Шляхи України.  

«Відбувся черговий етап волонтерських заходів в межах проєкту «Від мрії до дії», під час якого трьома паралельними командами встановлено інформаційні стенди про найцікавіші природні, археологічні, етнографічні, історичні, культурні місця півдня Тернопільської області в межах 13 громад. Маємо надію, що інформація на місцях стане в пригоді всім мандрівникам, відкриє багато незнайомого та унікального, а також допоможе спланувати майбутню подорож. Незабаром про всі ці місця ми розповімо окремо і покажемо їх на мапі», – зазначили організатори акції.

На півдні Тернопільщини встановили пів сотні інформаційних стендів для туристів / Фото: Greenways Ukraine – Зелені Шляхи України

Також повідомляється, що таким проєктом ентузіасти намагаються активізувати туристичний і волонтерський рух, інформаційно осучаснити об'єкти спадщини, зв'язати їх туристичними шляхами та зробити подорожування більш комфортним.

Проєкт реалізує громадська організація «Молодь – майбутнє України» в партнерстві із Спілкою української молоді в Україні та Greenways Ukraine – Зелені Шляхи України за фінансової підтримки департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту.

Читайте також: Тернопілля: перетворити мальовничі руїни на «туристичну Мекку»

Як відомо, Всеукраїнський проєкт «Від мрії – до дії!» спрямований на підвищення рівня культури волонтерства серед молоді. Упродовж чотирьох сплавів Дністром учасники з більшості областей України залучалися до облаштування туристичних та історико-природніх місць вздовж річки, прибирання сміття на берегах у місцях стоянок. Також проводяться зустрічі, дискусії про волонтерство, для того щоб учасники сплавів могли самостійно в подальшому робити такі волонтерські ініціативи та долучалися до вже існуючих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-