Зеленський оголосив старт програми розвитку туристичних магнітів, почнуть з Одеси

Зеленський оголосив старт програми розвитку туристичних магнітів, почнуть з Одеси

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський оголосив старт державної програми розвитку туристичних магнітів, почнуть з Одеси та поширять на інші міста, які зацікавлені розвивати туризм.

Про це Президент сказав під час спілкування з журналістами в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На нашому засіданні (обговорили - ред.) початок програми туристичних магнітів. Ми починаємо цю програму саме з Одеси, тому що бачимо, який наплив українського туриста, і не тільки українського, саме в Одесу", – сказав Зеленський.

Він додав, що йдеться про відбудову і відновлення Одеси, яке стосується інфраструктури, розв'язок, набережних, музеїв.

"Це початок розвитку нашої нової регіональної програми, ми починаємо з Одеси, чекаємо на співпрацю з місцевими владами інших міст України, які так само привабливі, які зацікавлені у туризмі", – сказав Зеленський.

Читайте також: Qatar Airways відкриває прямі рейси з Одеси до Катару

Він наголосив, що лише з місцевими бюджетами та бюджетами областей не можна втілити амбітні плани відновлення туристичних магнітів в Україні, тому розпочинають таку державну програму.

Як повідомлялося, в Одесі Президент Володимир Зеленський взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, на якому розглядалися питання початку опалювального сезону, боротьби з поширенням коронавірусу та розвитку портів України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-