На Хмельниччині визначили ТОП-4 локації для осінніх подорожей

На Хмельниччині визначили ТОП-4 локації для осінніх подорожей

Укрінформ
Туристам пропонують чотири локації, які варто відвідати восени на Хмельниччині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Хмельницький туристично-інформаційний центр.  

«Щоб не пропустити осінь у всій її красі, ми радимо відвідати цікаві та мальовничі місця нашої області, які точно варто побачити в цю пору», – йдеться у повідомленні.

Так, у селі Підлісний Мукарів є костел святого Йосипа Обручника. Цей кам’яний римо-католицький храм у стилі пізньої неоготики побудований в середині XIX ст. Костел названий на честь чоловіка діви Марії Йосипа Обручника, і там досі працює старовинний орган.

У селі Сутківці варто побачити Покровську церкву-замок, побудовану в західноєвропейському готичному стилі. Замок зведений у XIV столітті для оборони від татар.

«Кам’янець-Подільський теж дуже мальовниче місце нашої області, яке в осінніх барвах стає особливим. Кам’янчани щиро вірять, якщо турист приїхав у Кам’янець, але не побачив Старий замок, надгробок Лаури Пшездзецької та монаха з кошиком, то він не був у Кам’янці. Обов’язково прогуляйтесь з пряним чаєм чи глінтвейном у сквері «Лебедине озеро», який розташований на краю каньйону річки Смотрич», – додали в туріфноцентрі.

Читайте також: У замку на Рівненщині відкрили виставку ікон з усміхненими святими

Крім того, туристам рекомендують відвідати смт Меджибіж, де розташований замок-фортеця з могутніми стінами і кутовими вежами. Вперше Меджибіж згадується в «Літописі руському».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-