Англія спрощує умови в’їзду для іноземних туристів

Англія спрощує умови в’їзду для іноземних туристів

Укрінформ
Англія з 24 жовтня дозволить повністю вакцинованим від COVID-19 іноземним туристам використовувати експрес-тести на антиген замість дорогих лабораторних ПЛР-тестів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

Як зазначається, це послаблення стосується мандрівників або осіб до 18 років, які прибули з країн не з "червоного списку".

«Скасування дорогого обов'язкового ПЛР-тестування сприятиме розвитку туристичної індустрії і стане важливим кроком уперед в нормалізації міжнародних подорожей», - йдеться в заяві держсекретаря з питань транспорту Гранта Шаппса.

Водночас якщо експрес-тест покаже позитивний результат, то уряд надасть мандрівникові безкоштовний ПЛР-тест через Національну службу охорони здоров'я для підтвердження діагнозу.

Читайте також: В Росії випадків COVID-19 втричі більше, ніж торік

Як повідомлялося, Англія з 11 жовтня додала Україну до списку країн та територій, чиї документи про повний курс вакцинації від коронавірусу вона визнає.

За даними сайту Worldometer, у світі станом на ранок 15 жовтня зафіксували 240 389 028 випадків COVID-19, зокрема 4 897 403 летальних, одужали 217 702 149 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-