Wizz Air запустить 26 нових маршрутів з України

Wizz Air запустить 26 нових маршрутів з України

Укрінформ
Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air планує розпочати польоти з України за трьома новими маршрутами в грудні 2021 року і ще за двадцятьма трьома – у 2022 році.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ЦТС.

Планується, що з аеропорту «Київ» запустять рейси до Парижа (Бове), Ейндховена, Брюсселя (Шарлеруа), Ніцци, Барселони, Мадрида, Аліканте, Малаги, Порту, Пальму-де-Майорка, Ханьї, Базеля. Зі Львова заплановано перельоти до Мадрида, Ейндховена, Парижа (Бове), Барселони, Ніцци, Тревізо, Брюсселя (Шарлеруа), Афін, Салонік. З Одеси – до Лондона (Лутон), Пардубіце, Афін; з Харкова – до Салонік і Пардубіце.

Рейси з Києва до Парижа, Ейндховена і Брюсселя стартують із грудня 2021 року, решта – навесні і влітку 2022 року.

Читайте також: Wizz Air запускає маршрут Київ – Стокгольм

Як зазначили в авіакомпанії, після запуску нових маршрутів Wizz Air літатиме з України до 22 країн замість нинішніх 18. Також усього налічуватиметься 117 маршрутів з України.

"Ми розраховуємо, що нові маршрути збільшать наш пасажиропотік з України на 120%", – заявив президент авіакомпанії Wizz Air Роберт Кері.

Як повідомляв Укрінформ, лоукостер Wizz Air з 16 грудня 2021 року перезапустить рейс із Києва до Стокгольма, який виконував з 2010 року, але потім закрив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-