Wizz Air запускає маршрут Київ – Стокгольм

Wizz Air запускає маршрут Київ – Стокгольм

Укрінформ
Лоукостер Wizz Air з 16 грудня перезапустить рейс з Києва до Стокгольма, який виконував з 2010 року, але потім скасував. У 2019 році цей маршрут вирішив закрити інший лоукостер – Ryanair.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Avianews

Цього разу Wizz Air літатиме до Швеції двічі на тиждень – по четвергах і неділях.

Авіакомпанія обрала аеропорт Скавста, який є базою для бюджетних авіаперевізників. Він пропонує низькі ціни на обслуговування літаків, але розташований за 100 км від Стокгольма. Через це пасажирам доведеться закладати додаткові витрати на те, щоб дістатися міста.

Квиток на автобус зі Скавсти до Стокгольма коштує близько 20 євро в один бік. Це можна порівняти з мінімальною ціною перельоту. Wizz Air задекларував, що продаватиме квитки з Києва до Стокгольма за ціною від 25 євро в один бік.

Новий рейс лоукостера відновить пряме авіасполучення між Україною та Швецією. Зараз прямих перельотів між країнами немає.

Читайте також: Авіакомпанія «МАУ» відновила прямі рейси до турецької Каппадокії

За даними консульської служби МЗС України, громадяни та резиденти України можуть відвідувати Швецію, зокрема з метою туризму. Для цього необхідно мати COVID-сертифікат про повну вакцинацію в додатку «Дія». Швеція визнає всі вакцини, які використовуються в Україні, включно з CoronaVac.

Якщо людина не пройшла вакцинацію, перед в'їздом до Швеції їй потрібно здати тест на коронавірус методом ПЛР або на антиген. З моменту тестування до в'їзду в Швецію має пройти не більш ніж 72 годин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-