В'єтнам відклав відкриття для туристів острова Фукуок

В'єтнам відклав відкриття для туристів острова Фукуок

Укрінформ
В'єтнам відклав відкриття курортного острова Фукуок для іноземних туристів до листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Країна Південно-Східної Азії, яку наразі закрито для всіх відвідувачів, крім тих громадян, хто повертається, та інвесторів, щосили намагається прискорити вакцинацію, щоб утримати спалах COVID-19, викликаний розповсюдженням штаму Delta останніми місяцями.

Спочатку влада планувала у жовтні дозволити вакцинованим іноземним туристам відвідування Фукуока, проте через нестачу вакцин владі не вдалося досягти необхідної кількості вакцинованих серед громадян.

Читайте також: США з листопада дозволять в’їзд вакцинованим туристам

Минулого тижня влада острова оголосила, що для досягнення колективного імунітету їй необхідно додатково 250 000–300 000 доз. За офіційним даним, досі лише 2,9% жителів провінції К'єнзянг, де розташовано Фукуок, отримали обидві дози вакцини від коронавірусу. Загалом з 98 мільйонів громадян В'єтнаму повністю вакциновано 7,3% - це один з найнижчих показників у регіоні.

За відкоригованим планом, Фукуок відкриватиметься поетапно протягом шести місяців, починаючи з 20 листопада.

Як повідомлялося, за даними Worldometer, у світі станом на ранок 24 вересня зафіксовано 231 397 264 випадки коронавірусу, в тому числі 4 742 761 летальний, одужало 208 082 102 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-