У Хмельницькому до Дня міста відкриють турінфоцентр і покажуть шоу дронів

У Хмельницькому до Дня міста відкриють турінфоцентр і покажуть шоу дронів

Укрінформ
У Хмельницькому під час святкування Дня міста, що заплановане на 24-26 вересня, відкриють туристично-інформаційний центр і влаштують шоу дронів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляють організатори заходу. 

На п’ятницю, 24 вересня, заплановані відкритий міський чемпіонат «Проскурівська риболовна ліга», Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Місто Хмельницький в контексті історії України», конкурсно-ігрова програма «Хмельницький – Подільської землі свята перлина», відкриття туристично-інформаційного центру, виступ скрипаля-віртуоза Олександра Божика у супроводі рок-оркестру.

У суботу, 25 вересня, відбудуться ярмарок виробів ручної роботи, святковий легкоатлетичний пробіг «СITYBIRTHDAYRUN», літературний фестиваль «Слово єднає!», історично-спортивний квест, дефіле оркестру поліції Хмельницької області та народного колективу мажореток «Альфа». Також пройдуть перформанс «Цирк приїхав!», хореографічно-циркове шоу «Магія любові і добра», концерт гуртів CLOUDLESS та Pianoboy і шоу дронів «Магічний Хмельницький».

Читайте також: У Херсоні до Всесвітнього дня туризму пропонують безкоштовні екскурсії

У неділю, 26 вересня, влаштують показові виступи та майстер-класи з різних видів спорту, шоу-конкурс породистих котів «Магічні коти Поділля», святково-розважальну програму «Рідне місто святкує», хореографічне шоу, концерт академічного камерного хору та естрадно-духового оркестру, фаєршоу «Магічна пісня вогню» та концерт гурту «GO-A» і «Круть-бенду».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-