У Херсоні до Всесвітнього дня туризму пропонують безкоштовні екскурсії

У Херсоні до Всесвітнього дня туризму пропонують безкоштовні екскурсії

Укрінформ
У Херсоні з нагоди Всесвітнього дня туризму гостей міста та містян запрошують 26 вересня на безкоштовні екскурсії від різних гідів та туристичних агенцій – історичні та екологічну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської міської ради.  

«До Всесвітнього дня туризму управління маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради запрошує всіх у мандрівку визначними місцями Херсона», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, туристам пропонують екскурсію «Херсон, якого Ви не знали», екскурсійні послуги надає туристичне агентство «ХерсOn». Під час цієї екскурсії гід розповість про розвиток торгівлі у місті, морський колорит та кораблебудування, релігію та освіту, піратство та літературу, мистецтво та «звичайне» південне життя провінційного міста з його гумором і кухнею.

Ще на одну екскурсію – «Прогулянка Говардівською, або Херсонська «чверть» британського філантропа» – екскурсовод Наталя Шальнова збирає туристів біля пам’ятнику Джону Говарду.

Читайте також: На Джарилгачі презентували туристичний хаб на плаву

Про «Незвичні історії «Грецького кварталу» розповість екскурсовод Єгор Сидорович. Туристам розкажуть про те, як греки заснували першу гімназію міста, де полюбляли жити іноземні купці, кого пес врятував від голоду на початку ХХ століття.

Ексклюзивну екскурсію для дорослих на базі Сортувального центру «Херсон сортує» проведе екскурсовод Ольга Машкова. Зазначається, що це екскурсія для екощасливих людей, які люблять себе і хочуть дізнатися, як зробити найкращу інвестицію – у своє здоров’я і здоров’я близьких, економіку рідного міста і чистоту планети. У програмі – розвіювання міфів щодо сортування, живе спілкування на тему найвідоміших і власних курйозів, пов’язаних із сортуванням відходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-