Морська вода на Одещині безпечна для купання, крім трьох пляжів Затоки

Морська вода на Одещині безпечна для купання, крім трьох пляжів Затоки

Укрінформ
Фахівці МОЗ перевірили на відповідність санітарно-мікробіологічних нормативам морську воду біля узбережжя Одещини: біля 3 із 22 пляжів вона небезпечна для морського водокористування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДУ «Одеський обласний центр контролю і профілактики хвороб МОЗ України»

«Для лабораторних досліджень стану морської води у контрольних точках на 22 пляжах Одеси та області, що мають офіційний статус, було відібрано 27 проб морської води на санітарно-мікробіологічні показники та 86 проб – на санітарно-мікробіологічні показники. 3 проби морської води не відповідали гігієнічним нормативам за санітарно-мікробіологічними показниками», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що морська вода у рекреаційних зонах смт Затока в районах «Центральний», «Сонячний» та «Лиманський» – небезпечна для купання.

Читайте також: На диво активно, або Де і як відпочивали українці у друге літо ковіду

Станом на 13 вересня температура морської води в районі Одеси становить 20°C.

Як повідомлялося, фахівці обласного Центру контролю і профілактики хвороб МОЗ моніторять якість морської води у 22 визначених контрольних точках Одеси та області. Зокрема, біля міських пляжів "Лузанівка", "Ланжерон", "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Чайка", "Курортний", "Золотий берег".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-