Найпопулярніші країни на інтерактивній мапі для подорожей – МЗС опублікувало список

Найпопулярніші країни на інтерактивній мапі для подорожей – МЗС опублікувало список

Укрінформ
Міністерство закордонних справ опублікувало топ-10 країн, які найчастіше переглядають користувачі на інтерактивній мапі МЗС.

Про це йдеться у повідомленні міністерства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Так, лідери за кількістю переглядів для планування подорожей за кордон – Польща, Італія, Іспанія, Туреччина, Греція, Німеччина, Чехія, Франція, Португалія і Кіпр.

МЗС зазначило, що з моменту запуску торік цим ресурсом скористалися вже 10 млн разів.

“За цей час він став одним із найбільш популярних онлайн-інструментів для планування подорожей. За допомогою карти користувачі можуть отримати найсвіжішу і офіційну інформацію”, – наголосили у відомстві.

Читайте також: Євросоюз вилучив шість країн із «зеленого» списку подорожей

У міністерстві звернули увагу, що попри пандемію наразі більшість популярних туристичних напрямків доступні українцям. Проте правила в’їзду постійно змінюються. Десь для в’їзду достатньо пред’явити підтверджувальні документи про проходження повного курсу вакцинації від COVID-19 чи негативний результат ПЛР-тесту, а кудись потрапити можливо лише за умови проходження карантину. Тож МЗС всім рекомендує користуватися мапою.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба поінформував, що українці можуть подорожувати до 133 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-