На Хмельниччині ремонтують дорогу до палацу Орловських

На Хмельниччині ремонтують дорогу до палацу Орловських

Велике будівництво
Укрінформ
На Хмельниччині за програмою Президента «Велике будівництво» розпочали ремонт дороги місцевого значення О230607 Міцівці — Морозів, що веде до палацу Орловських.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Хмельницької ОДА.

«На ділянці дороги загального користування місцевого значення О230607 Міцівці — Морозів км 2+900 – км 10+200 в рамках програми Президента України «Велике будівництво» розпочато поточний середній ремонт. Ця ділянка дороги є надзвичайно важливою для розвитку туристичної інфраструктури області, оскільки веде до села Маліївці, де розташована одна з історичних перлин Хмельниччини – садиби графа Орловського з палацом XVIII ст., чудовим парком та штучним водоспадом», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цій ділянці завершені роботи з корчування чагарників, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття фрезою, грейдерування з додаванням нового матеріалу. Загальна протяжність ділянки, на якій заплановано ремонт, становить 7,3 км, його вартість перевищує 41 млн грн. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «СТЛ+М».

Читайте також: Укравтодор завершує ремонт дороги до курортної Кирилівки

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою Президента «Велике будівництво» по всій Україні планують відремонтувати або збудувати 6 500 км доріг і 150 мостів.

Фото: adm-km.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-