Заліщики обрали собі туристичний логотип

Заліщики обрали собі туристичний логотип

Укрінформ
Новий туристичний логотип вже має на Тернопільщині громада міста Заліщики.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці КП «Заліщики туристичні». 

«Формування чіткого, позитивного бренду і образу території громади необхідне для підвищення туристичного іміджу нашого міста і громади. Заліщицька міська територіальна громада спільно з командою Бюро промоції «Смак громад» пройшла довгий шлях із розроблення туристичного логотипу громади. Із запропонованих варіантів, котрі було винесено на обговорення, обрано остаточний. «Заліщики – півострів натхнення» – такий слоган обрала Заліщицька громада», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що відтепер туристичний логотип Заліщицької міської громади можна використовувати для презентації на ярмарках, виставках, у публікаціях, культурних заходах, під час промоційних заходів.

Читайте також: Тернопілля: перетворити мальовничі руїни на «туристичну Мекку»

Довідково. Заліщики розташовані на півдні Тернопільщини у Дністровському каньйоні. Дністер омиває місто із трьох сторін. Це єдине в області місто із теплим кліматом, характерним для Дністровського каньйону, визнаного одним із семи чудес України. Ширина Дністра біля Заліщиків місцями сягає до 200 метрів. Мальовничі околиці міста та його панорама із берегів Дністра – визнані туристами традиційними локаціями для фотосесій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-