На Миколаївщині для розвитку туризму почали використовувати водний шлях

На Миколаївщині для розвитку туризму почали використовувати водний шлях

Фото
Укрінформ
У Миколаївській області почали використовувати водний шлях для розвитку туризму – перших екскурсантів доставили до Національного історико-архітектурного заповідника «Ольвія».

Про це нас своїй сторінці у Фейсбуці повідомив директор заповідника Сергій Шеін, передає Укрінформ. 

«Здійснили прийом перших екскурсантів, які прибули до Ольвії водним шляхом. Катер причалив у селі Парутине, звідки екскурсантів доставили в Ольвію мікроавтобусом заповідника», – зазначив Шеін.

Він також додав, що на фоні сучасних розбитих автошляхів до заповідника, ця екскурсія показала раціональність використання водного шляху для розвитку туристичного напряму регіону.

«Це має великі перспективи для подальшого збільшення потоку туристів до національного заповідника», – наголосив його керівник.

Як повідомляв Укрінформ, останніми роками через відсутність нормальної дороги у заповіднику «Ольвія» значно поменшало відвідувачів.

Читайте також: На Миколаївщині стартує ремонт дороги на «Миколаївській Рів’єрі»

У зв’язку з цим, на Миколаївщині розробляють муніципальний проєкт «Миколаївська Рів'єра». Він передбачає створення автомобільних шляхів та велодоріжок, а також морських сполучень між курортними зонами області, які прилягають до Чорноморського узбережжя.

Центром цього проєкту буде Національний заповідник «Ольвія» в Очаківському районі.

Фото зі сторінки Сергія Шеіна у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-