У Києві з’явиться центр розвитку туризму

У Києві з’явиться центр розвитку туризму

Укрінформ
У столиці створять комунальне некомерційне підприємство «Київський центр розвитку туризму» шляхом реорганізації КП «Київський міський туристично-інформаційний центр».

Як передає Укрінформ, рішення ухвалене на сесії Київради, повідомляє пресслужба міськради.  

"Створення центру дасть змогу посилити позитивну динаміку розвитку туристичної привабливості міста Києва, його промоції в Україні та світі. Основною діяльністю підприємства буде реалізація завдань і заходів міських цільових програм, спрямованих на розвиток туристичної галузі, та сприяння у розробленні й впровадженні заходів щодо популяризації туристичних ресурсів міста, створення комфортних умов для туристів. У процесі формування та реалізації міської політики у сфері туризму здійснюватиметься комплексний аналіз з урахуванням громадської думки", – зазначила голова Постійної комісії з питань культури, туризму та суспільних комунікацій Вікторія Муха.

Читайте також: У вересні в Києві відбудеться 15 безкоштовних екскурсій про Революцію Гідності

За її словами, створення Київського центру розвитку туризму сприятиме забезпеченню комплексного підходу до питань розвитку туризму, збільшенню кількості та покращенню якості послуг для киян і гостей столиці на безоплатній основі.

Як повідомляв Укрінформ, від початку року Київ відвідали 308 тис. іноземних туристів. Кількість внутрішніх туристів, за оцінками туристичних організацій, становить понад 500 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-