Хортиця готується до фестивалю національної бойової культури

Хортиця готується до фестивалю національної бойової культури

Укрінформ
На острові Хортиця наприкінці тижня відбудеться ХХV Міжнародний фестиваль національних воїнських та традиційних культур «Запорозький Спас» імені Анатолія Єрмака.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори фестивалю.

"З 27 по 29 серпня 2021 року на острові Хортиця, на території Кінного театру "Запорізькі козаки" відбудеться ХХV Міжнародний фестиваль національних воїнських та традиційних культур "Запорозький Спас" імені Анатолія Єрмака, присвячений 30-річчю Незалежності України", – зазначають організатори змагань.

На відвідувачів фестивалю чекають змагання "Лава на лаву", турніри козацького та історичного фехтування, майстер-класи від майстрів національних бойових мистецтв і видів боротьби, з народного мистецтва, турніри з боротьби "Навхрест", боротьби "На поясах", з метання ножів.

Читайте також: У Запоріжжі змінили дату проведення музичного фестивалю Zound

Мета проведення ігор – популяризування та відродження в Україні національної бойової культури та розвиток українських автентичних видів спорту.

Організатори фестивалю – Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнська федерація "Спас", Запорізька ОДА, Національний заповідник "Хортиця", Кінний театр "Запорізькі козаки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-