У Запоріжжі змінили дату проведення музичного фестивалю Zound

У Запоріжжі змінили дату проведення музичного фестивалю Zound

Укрінформ
У Запоріжжі на острові Хортиця відбудеться масштабний музичний фестиваль ZOUND. За тиждень до його проведення організатори повідомили про перенесення дати, начебто через погрози радикалів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення організаторів на сторінці в Інстаграм.

Фестиваль ZOUND мав проходити на Хортиці 28 - 29 серпня, але сьогодні стало відомо, що організатори змінили дату проведення.

“Ми вимушені змістити дати фестивалю на день раніше та провести ZOUND 27-28 серпня. 29 серпня по всій країні відзначається День пам’яті захисників України. Ця пам’ятна дата для України нова, і тому ми закликаємо вшанувати пам`ять та увічнити героїзм наших військовослужбовців і учасників добровольчих формувань. Пам'ятаймо подвиги захисників України!”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мер Франківська пропонує провести COVID-вакцинацію на фестивалі

За словами організаторів заходу, з усіма артистами були проведені перемовини, аби підтвердити їх можливість виступати у змінені дати та повністю зберегти лайнап.

“Наразі всі учасники, окрім LOUNA, зможуть зіграти для вас у нові дати. Ми розуміємо, що багато хто хотів почути саме цього артиста, але нам вдалося запросити не менш гідного та цікавого виконавця, про якого ми розкажемо вже найближчими днями. Нічна сцена залишається без змін. Оновлений та фінальний лайнап та розклад виступів ми розмістимо 21 серпня”, - попередили організатори.

Всі придбані квитки дійсні на нові дати та не потребують заміни.

Читайте також: У Батурині вихідними відбудеться козацький фестиваль «Шабля»

Водночас у поліції заявили, що інформація про “погрози радикалів” не відповідає дійсності.

“Відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року “Про День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України” № 621/2019 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 9 червня 2021 року № 614-р, 29 серпня встановлені обмеження на розважально-концертні заходи на території держави”, - йдеться на сайті ГУНП в Запорізькій області.

В поліції також додали, що у випадку, якби організатори не змінили й не перенесли дату проведення фестивалю, поліцією було б ініційовано звернення до судової інстанції відповідно до “Кодексу адміністративного судочинства України” з метою заборони проведення заходу в цей трагічний для країни день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-