У Батурині вихідними відбудеться козацький фестиваль «Шабля»

У Батурині вихідними відбудеться козацький фестиваль «Шабля»

Укрінформ
На території Національного історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця" у Батурині Чернігівської області 21-22 серпня відбудеться козацький фестиваль "Шабля".

Про це повідомляється на сторінці заходу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, впродовж двох днів усі охочі зможуть стати учасниками захопливого дійства на Співочому полі парку "Кочубеївський".

У суботу відвідувачі третього Батуринфесту зможуть ознайомитися з творчим потенціалом Батуринської громади, почути виступи популярних у регіоні рок-гуртів та суперфіналіста шоу "Україна має талант" Артема Семенова, потанцювати на нічній дискотеці.

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться у неділю об 11:00. Велика святкова програма включає концерти за участю професійних артистів з Києва та Чернігова, військових музикантів, відомих гуртів "Лісапетний батальйон" та "OT VINTA", театру вогню та світла "SCORPIUS". Завершить Батуринфест нічна дискотека, яку проведуть популярні діджеї з Кременчука.

Читайте також: На фестивалі «Мандруй Україною» представлять туристичні принади усіх регіонів – МКІП

На фестивалі працюватимуть виставки майстрів традиційного декоративно-ужиткового мистецтва, кінний театр, фудкорт зі стравами української кухні, атракціони для дітей, ярмарок сувенірів, відбудеться турнір зі стрільби з лука "Стріли гетьманів", проводитимуться екскурсії.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-