Фахівці радять утриматися від купання в морі біля одеської «Лузанівки» – міськрада

Фахівці радять утриматися від купання в морі біля одеської «Лузанівки» – міськрада

Укрінформ
Морська вода біля найбільшого одеського пляжу «Лузанівка» внаслідок порушення нормативних гігієнічних вимог – непридатна для купання.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міськради, посилаючись на результати досліджень фахівців Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, передає Укрінформ.

«Фахівці ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України» провели лабораторні дослідження морської води, проби якої були відібрані 16 серпня у визначених контрольних точках на пляжах Одеси. За результатами досліджень, проби морської води відповідають нормативним вимогам, крім пляжу «Лузанівка», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Одесі пройде морський парад до 30-річчя Незалежності

Як повідомлялося, місяць тому, 23 липня, одеситам і відпочивальникам фахівці Держпродспоживслужби радили «тимчасово утриматися від купання в морі через зливові дощі та потрапляння у прибережні води Чорного моря поверхневих вод з вулиць Одеси».

Нагадаємо, фахівці МОЗ моніторять якість морської води за санітарно-мікробіологічними показниками у 22 визначених контрольних точках Одеси та області. Зокрема, біля міських пляжів "Лузанівка", "Ланжерон", "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Чайка", "Курортний", "Золотий берег" та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-