В Одесі пройде морський парад до 30-річчя Незалежності

В Одесі пройде морський парад до 30-річчя Незалежності

Укрінформ
На зовнішньому рейді морського порту Одеса 24 серпня в рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України відбудеться демонстрація можливостей Військово-морських сил Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Проходження бойових кораблів, катерів і суден з відпрацюванням показових елементів застосування сил та засобів ВМС України, проліт морської авіації і Повітряних сил ЗСУ, демонстрація фігур пілотажу літаками легкомоторної цивільної авіації, проходження кораблів та катерів країн-партнерів, Державної прикордонної служби України та яхт Одеської обласної федерації вітрильного спорту, ці та інші елементи демонстрації можливостей національного флоту одесити, гості міста та представники ЗМІ зможуть спостерігати з міського пляжу «Ланжерон».

Водночас на території Морського вокзалу Одеси відбудеться статичний показ озброєння і військової техніки та нічна ілюмінація на кораблях, катерах і суднах ВМС України.

Читайте також: План заходів до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України. Інфографіка

Початок урочистих заходів - о 10:00 24 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня в Одесі пройшла репетиція морського параду до річниці Незалежності України. Катери і судна Військово-морських сил та Державної прикордонної служби України відпрацювали урочисте проходження і продемонстрували окремі елементи запланованих показових дій.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-