ПЛР-тестування в аеропортах Кіпру подешевшали

ПЛР-тестування в аеропортах Кіпру подешевшали

Укрінформ
Змінилася вартість ПЛР-тестування в кіпрських аеропортах Ларнаки та Пафос.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться в оновленому COVID-протоколі подорожей до Кіпру.

Згідно з протоколом, з 21 липня ПЛР-тестування в аеропорту Ларнаки коштує 15 EUR, а в аеропорту Пафосу — 19 EUR. Раніше тести коштували 30 та 35 євро відповідно.

Молекулярний тест (ПЛР) на коронавірус не тільки за 72 години до відправлення, але й після прибуття на Кіпр мають проходити подорожувальники з країн червоної категорії, до якої наразі належить й Україна. Тільки діти, що прибули на Кіпр до свого 12-річчя, звільняються від тестування.

Проходження вакцинації не є обов'язковою умовою для подорожі, однак сертифікат про щеплення буде прийнятий як додатковий фасилітатор для подорожей для осіб, які подорожують з країн-членів ЄС, країн-членів Європейського економічного простору та деяких інших, включно з Україною.

Читайте також: Португалія відкривається для українських туристів з 26 липня

Подорожувальникам, які можуть довести, що вони отримали необхідні дози визнаної вакцини, не потрібно буде проходити будь-які тести для відвідування Кіпру.

Кіпр визнає дозволеними для подорожей усі вакцини, схвалені Європейським агентством з лікарських засобів, та вакцини Sputnik V й Sinopharm.

Як повідомлялося, Кіпр відкрив свої кордони для всіх мандрівників з України 1 квітня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-