Маврикій відкрив кордони для вакцинованих туристів

Маврикій відкрив кордони для вакцинованих туристів

Укрінформ
Влада Маврикія у четвер, 15 липня, відкрила кордони для вакцинованих проти COVID-19 іноземних туристів. Упродовж першої фази відкриття, яка триватиме до 30 вересня, вони зможуть перебувати на одному з 14 курортів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Khaleej Times.

Мандрівники, які подорожують на Маврикій, мають здати ПЛР-тест за 5-7 днів до вильоту. Для в’їзду на острів потрібен негативний результат. Вакциновані туристи також мають здати ПЛР-тест після прибуття в аеропорт Маврикія, а також на 7-й та на 14-й день свого відпочинку.

Якщо гості залишаться на курорті упродовж 14 днів і матимуть негативні ПЛР-тести під час перебування там, вони зможуть залишити готель і вільно подорожувати островом до кінця свого перебування у країні. У разі ж короткотермінового проживання вони можуть залишити курорт раніше і поїхати додому.

Читайте також: Угорщина дозволила транзит до Австрії українцям, які подорожують поїздом

Зазначається, що під час другої фази відкриття кордонів, яка стартуватиме 1 жовтня 2021 року, вакцинованим мандрівникам буде дозволено без обмежень приїжджати на Маврикій за умови пред’явлення негативного ПЛР-тесту, зробленого упродовж 72 годин до вильоту.

Як повідомляв Укрінформ, Словенія дозволила тимчасовий в’їзд українцям за наявності негативного ПЛР-тесту, сертифікату про щеплення або ж за умови одужання від коронавірусу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-