Із Києва до Львова запустили перший «Джазовий експрес»

Із Києва до Львова запустили перший «Джазовий експрес»

Фото
Укрінформ
На час фестивалю Leopolis Jazz Fest з 24 по 28 червня Укрзалізниця тимчасово перетворила поїзд Інтерсіті+ № 715 сполученням Київ — Львів на спеціальний «Джазовий експрес». Сьогодні він вирушив зі столиці під голос Луї Армстронга.

Про це у Фейсбуці повідомила Укрзалізниця, передає Укрінформ. 

«Перший «Джазовий експрес» відправився на фестиваль Leopolis Jazz Fest, який стартує вже сьогодні, 24 червня. Поїзд №715 (саме його Укрзалізниця перетворила на «Джазовий експрес») доставить усіх шанувальників джазу до Львова на фестиваль вже пообіді, тож пасажири встигнуть заселитися до готелю, відпочити та піти на концерт-відкриття», – йдеться у повідомлені.

Також на Київському вокзалі на час фестивалю у Львові буде діяти стилізована джазово-дорожня фотозона з 200 ретроваліз на першій платформі.

Читайте також: Укрзалізниця подовжила маршрут поїзда Дніпро – Харків до Лимана

Як повідомлялося, сьогодні, 24 червня, у Львові стартує Музична подія року в Україні — Leopolis Jazz Fest. На ньому виступатимуть всесвітньо відомі музиканти, як-от SEAL, Авішай Коен, Кріс Ботті, Камасі Вашингтон, оркестр Jazz at Lincoln Center Orchestra на чолі з Вінтоном Марсалісом, Катрін Віндфельд та інші.

Фото: @Ukrzaliznytsia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-