Coral Travel розпочав чартерну програму до популярного грецького регіону Халкідіки

Coral Travel розпочав чартерну програму до популярного грецького регіону Халкідіки

PR
Укрінформ
Туроператор Coral Travel розпочав чартерну програму до популярного грецького регіону Халкідіки.

19 червня один з лідерів туристичного ринку України туроператор Coral Travel здійснив перший рейс чартерної програми до популярного грецького регіону Халкідіки (аеропорт Салоніки).

Авіарейси будуть виконуватися на літаках авіакомпанії МАУ двічі на тиждень (середа та субота) з київського аеропорту "Бориспіль", а з початку липня розпочнеться ще одна програма туроператора на Халкідікизі Львова.

За словами директорки Coral Travel Тетяни Прокопенко, компанія пропонує можливість відпочинку в усіх курортних зонах регіону Халкідіки - від півострова Касандра, який часто обирає молодь, до спокійного відпочинку на узбережжі Сітонії, оточеного лісом. Є також варіанти з розміщенням максимально близьким до святої гори Афон.

Півострів Халкідіки є одним з найпопулярніших туристичних регіонів Греції. Такій популярності він завдячує унікальній, за своєю красою, протяжній береговій лінії з численними затоками та бухтами.

А прихильникам історії буде цікаво побачити руїни древніх фортець, та взявши екскурсію - морську прогулянку, побачити з моря діючі монастирі на горі Афон.

Під час літнього турсезону туроператор Coral Travel здійснює також чартерні програми з Києва до популярних грецьких курортів - Іракліон (3 на тиждень), Родос (2 на тиждень), Салоніки (2 на тиждень) та зі Львова - Іракліон (двічі на тиждень), Салоніки (один раз на тиждень).

Ознайомитися з правилами в’їзду до Греції можна на: https://www.coraltravel.ua/uk/poleznaya-informatsiya/uslovia-viezda-v-stranu-covid-2019/greece/.

Фото: Coral Travel

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-