Голова ДАРТ презентувала представникам українських посольств стратегію туристичної промоції

Голова ДАРТ презентувала представникам українських посольств стратегію туристичної промоції

Укрінформ
Голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів представила стратегію туристичної промоції країни представникам закордонних дипломатичних установ України.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Держтуризму, презентація стратегії відбулася під час онлайн-зустрічі "Як представляти туристичний потенціал України?". 

"Голова ДАРТ Мар’яна Олеськів презентувала стратегію промоції нашої країни як привабливої туристичної дестинації на можливих ринках", – йдеться в повідомленні.

Так, учасники зустрічі обговорили важливість уніфікації меседжів про український туризм та можливі формати подавання такої інформації. Крім цього, було розглянуто варіанти подальшої співпраці між Держтуризмом та посольствами України за кордоном для двостороннього обміну досвідом та залучення туристичних потоків до країни.

Читайте також: Держтуризм розробляє туристичні маршрути для мешканців окупованих територій

Олеськів також висловила зацікавлення у проведенні спільних туристичних виставок для представлення України за кордоном.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році ДАРТ готує низку рекламних програм для розвитку внутрішнього, в’їзного та ділового туризму.

Нині в агентстві активно розвивають внутрішній туризм у межах програми "#МандруйУкраїною". Також створена маркетингова кампанія Visit Ukraine NOW, яка націлена на міжнародний ринок. Окрім цього, розвивається напрям ділового туризму – Meet in Ukraine NOW.

Фото: tourism.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-