ДАРТ хоче підвищити рівень оздоровчого туризму – Олеськів

ДАРТ хоче підвищити рівень оздоровчого туризму – Олеськів

Укрінформ
Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) працює над підвищенням рівня медично-оздоровчого туризму.

Про це голова відомства Мар‘яна Олеськів розповіла під час конференції з медичного туризму в межах заходу VI MedTW.Ukraine – Medical Tourism Workshop, повідомляє Укрінформ.

"У 2020 році рівень подорожей з оздоровчою метою, як і будь-яких інших подорожей, суттєво знизився через карантинні обмеження, спричинені пандемією COVID-19. Цьогоріч Держтуризм працюватиме над відновленням попиту на такий вид відпочинку", – сказала Олеськів.

Зокрема, вона розповіла, що ДАРТ спільно з туристичними агенціями планують запускати маркетингові кампанії, які б сприяли притоку туристів в медично-оздоровчі комплекси.

"Відомство, вживаючи такі заходи, прагне підвищити економічний потенціал міст, основний бюджет яких залежить від інвестицій туристів", – підкреслила Олеськів.

Читайте також: Укравтодор і Держтуризм домовилися з українським бізнесом спільно розвивати гірські курорти

Окрім цього, голова ДАРТ наголосила, що для того, щоб створити якісний оздоровчо-туристичний продукт, треба об’єднувати зусилля державних відомств, місцевих самоврядувань та туроператорів, які працюють у цій сфері.

Як повідомлялося, від початку 2020 року у світі через пандемію COVID-19 запроваджено жорсткі карантинні обмеження. Чи не найбільше постраждала від них туристична галузь.

Medical Tourism Workshop – це щорічний воркшоп з медичного туризму. Уперше він відбувся 2017 року. Захід передбачає проведення конференцій та дискусій про оздоровчий і медичний туризм за участі представників медичних центрів з Європи та Азії, реабілітаційних центрів, іноземних медсервісних компаній, оздоровчих курортів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-