Вінниця продовжує оновлювати навігацію туристичними об’єктами

Вінниця продовжує оновлювати навігацію туристичними об’єктами

Фото
Укрінформ
У Вінниці триває ознакування туристичних об’єктів міста сучасною навігацією – заплановано встановити 13 нових інформаційних табличок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міськради у фейсбуці

"З метою осучаснення туристичної навігації у Вінниці наразі тривають роботи з ознакування 13 туристичних об'єктів міста. Переважна більшість нових інформаційних табличок розташується в центрі міста і включає в себе пам’ятки архітектури національного й місцевого значення", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, крім оповідей про пам'ятки, таблички також допоможуть збирати туристичну статистику.

Офіційний запуск інформаційних табличок відбудеться напередодні Дня міста.

Вінниця продовжує оновлювати навігацію туристичними об’єктами / Фото: @vinnmarketingtourism

Як відомо, в жовтні 2019 року у Вінниці в межах проєкту "Вишенька на турі: розвиток туристичного потенціалу мікрорайону" було встановлено шість інформаційних табличок на найпопулярніших туристичних точках Вишеньки: біля Національного музею-садиби М.І. Пирогова, церкви-некрополю М. І. Пирогова, парку Дружби народів, фонтану "Сонячна система", площі Костянтина Могилка та Лісопарку.

Читайте також: Десятирічну стратегію розвитку туризму Вінниці винесли на обговорення

Нову туристичну навігацію місту розробила креативна компанія MoreInfo спільно з департаментом маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради. На табличках розміщена інформація про ту чи іншу туристичну точку двома мовами: українською й англійською, тексти продубльовані шрифтом Брайля. Окрім того, на кожне знакування нанесений QR-код, сканування якого дасть змогу дізнатися більше про об’єкт, його історію та цікаві факти, а також переклад тексту іноземними мовами. Вся інформація записана також у форматі аудіогіда. Важливо, що всі таблички обладнані NFC-чіпами, що надає можливість безконтактного передавання інформації про об’єкт навіть без доступу до інтернету. Дизайн усіх табличок використовує айдентику офіційного бренду Вінниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-