Українські міста об’єднаються для популяризування внутрішнього туризму

Українські міста об’єднаються для популяризування внутрішнього туризму

Укрінформ
Кам’янець-Подільський ініціював туристичний проєкт, який стане складником національної програми Держагентства розвитку туризму «Мандруй Україною». Ініціатива має об’єднати міста й туристів, щоб спонукати на подорожі рідною країною.

Про це повідомив заступник Кам’янець-Подільського міського голови Вадим Савчук, інформує портал «Є».

«Ми ще в травні розуміли, що у зв’язку з карантинними обмеженнями туристичні потоки не зупиняться, але будуть діяти більше в межах України. І для нас як туристичного міста це дуже вдалий момент заявити про себе ще більше і гучніше. Але ми також розуміли, що ні фінансів, ні часу для промокампанії після послаблень карантину в нас не буде. Тому ми розробили і направили листи до міст-партнерів, які цікаві для туристів, щоб об’єднати наші зусилля – популяризувати одне одного на своїх ресурсах: сайтах, соцмережах, серед туристичних операторів», – зазначив Савчук.

За його словами, більшість міст, яким запропонували співпрацю, погодилися брати участь у проєкті. Свою згоду вже дали Харків, Суми, Полтава, Ужгород, Луцьк, Умань, Дрогобич, Бердичів, Тульчин, Запоріжжя, Дніпро, Одеса і ще очікують відповіді від інших міст.

Читайте також: Житомирщина четверта в Україні за кількістю внутрішніх туристів – ОДА

«У міських радах є свої сайти, сторінки у соціальних мережах, інформаційні канали у різних месенжерах і ми будемо розміщувати там проморолики про міста-партнери, афіші подій. Також заохочуємо і гостей, і жителів міста популяризувати туристичні локації і цікавинки, описувати про все, що цікавого відбувається в містах. Щотижня також будемо розміщувати інформацію про те, що буде відбуватися в різних регіонах – фестивалі, свята, масштабні дійства. Щоб кожен міг собі обрати те, що йому цікаве у різних містах, і спланувати поїздки на вихідні чи у відпустку», – пояснив посадовець.

Щоб гості та жителі Кам’янець-Подільського активно фотографувалися і публікували свої світлини та цікаві пости у соціальних мережах із хештегом #МандруйУкраїною серед усіх будуть проводитися розіграші сертифікатів на різні відпочинкові атракції, квитки на відвідування музеїв, подорожі на повітряних кулях чи БРДМі та інші бонуси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-