Найкращі гастрозаклади Закарпаття отримали

Найкращі гастрозаклади Закарпаття отримали "Шовдарь-2019"

Укрінформ
На Закарпатті за підсумками гастрономічної премії "Шовдарь-2019" назвали найкращі в регіоні ресторацію, винарню, пиварню, сироварню, кав’ярню та кондитерську 2019 року.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Ужгородському пресклубі.

"Щорічне нагородження найкращих ресторацій Закарпаття проводить Закарпатська туристична організація. Премію вручають рестораціям та іншим гастрозакладам, що оцінені користувачами у соцмережах та на гастрономічних сайтах. Номінантів пропонують експерти команди "Закарпатський фудблог", - йдеться в повідомленні. 

Мета премії – розвиток локальних ресторацій та сфери гостинності для підвищення конкурентоздатності учасників ринку та інформування споживачів про якість ресторацій на Закарпатті.

Читайте також: В Івано-Франківську взялися за створення "Карпатської дороги смаку"

Відтак, найкращою ресторацію на Закарпатті у 2019 році визнано ресторан "Косино" на однойменному курорті, найкраща ресторація закарпатської кухні – це "Графський двір" у Мукачеві. Найкраща кав’ярня – заклад "River side" в Ужгороді, тут же розташована й найкраща кондитерська – "Шетфаньо-Шекете Шош". 

Найкращою винарнею названо "Винний сад" у Мукачеві, а пиварнею – "Джон Гашпар" в Берегові. Найкращою серед сироварень Закарпаття вкотре визнали "Селиську сироварню" на Хустщині. 

А гастрономічним відкриттям року названо першу закарпатську піцу від "Бетяр Гриль" в Ужгороді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-