У Львові розповіли, чи стала популярною Lviv City Card

У Львові розповіли, чи стала популярною Lviv City Card

Укрінформ
У Львові торік до Всесвітнього дня туризму презентували туристичну картку Lviv City Card. За менш як рік роботи нею скористалося понад 600 осіб.

Про це йдеться в статистиці за період із 27 вересня 2018 року до 31 серпня 2019 року, опублікованій на сайті Львівської міської ради. 

Відповідно до наведених в інфографіці даних, Lviv City Card купували німці, бельгійці, поляки, голландці, британці, португальці, італійці, американці. Найвідвідуванішими атракціями стали Чудо-поїзд / Чудо-бус, вежа Ратуші, Музей скла, інтерактивний музей «Д. С. Таємна аптека», Личаківський цвинтар, скансен («Шевченківський гай»), Музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня» та інші.

Lviv City Card – це туристична картка на 24, 48 та 72 години (250 грн, 350 грн, 450 грн відповідно), яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близько 20 музеїв та галерей, дві оглядові екскурсії по місту, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора та знижки у ресторанах і магазинах Львова. Картка надає туристу можливість отримати доступ до найпопулярніших послуг за меншою ціною.

Як зазначили в міськраді, метою запуску карти було заохочення гостей відвідувати музеї і галереї міста та збільшувати попит на культурний туризму.

Читайте також: Туристи не зраджують Львову: оприлюднено статистику за пів року

Придбати картку можна онлайн, в Центрах туристичної інформації, готелях, хостелах та в більшості закладів учасників картки.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 27 вересня, Львів традиційно долучиться до Всесвітнього дня туризму. Музеї, туристичні компанії та екскурсоводи міста підготували безліч спеціальних пропозицій до свята для гостей міста та львів’ян. Більшість з них діятимуть впродовж п’ятниці, проте деякі – в суботу та неділю. У програмі передбачені заходи як із вільним входом, так і за попередньою реєстрацією, безкоштовні та зі знижками.

Фото: lviv1256.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-