Луцький замок на одну ніч повернеться в часи середньовіччя

Луцький замок на одну ніч повернеться в часи середньовіччя

Укрінформ
У замку Любарта в ніч із 7 на 8 вересня відбудеться арт-шоу "Ніч у Луцькому замку. Саміт у Луцьку".

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради на сторінці в Facebook

"Запрошуємо лучан та гостей міста поринути в дивовижний світ минувшини. Велич замку Любарта, розкіш королівської знаті, лицарські бої, легенди, історичні вистави, театри та музики, придворні танці, нічні екскурсії, частування за давніми рецептами – усе це відбуватиметься в неповторній атмосфері середньовіччя", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в програмі – театралізоване дійство "Саміт у Луцьку", виступи театрів історичного танцю з України, Польщі, Литви, вогняне шоу, концерт середньовічної музики. Крім цього, працюватимуть окремі локації: фотозона "Княжий палац", "Монетний двір", художні перформанси, екскурсії, ремісничий ярмарок, презентація напоїв та страв середньовіччя.

Читайте також: У Луцькому замку два дні лунатиме "музика вільних людей"

Цьогоріч фестиваль буде благодійним: під час його проведення збиратимуть кошти для реставрації церкви Іоана Богослова (ХІІ ст.), розташованої на території Луцького замку.

Квитки на арт-шоу можна придбати в касі замку Любарта. Вартість – 300 гривень. Усі кошти від продажу квитків також буде передано на реставраційні роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-