У Луцькому замку два дні лунатиме

У Луцькому замку два дні лунатиме "музика вільних людей"

Укрінформ
У Луцькому замку в останні дні літа, 30-31 серпня, триватиме ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль "Art Jazz 2019", який об'єднає виконавців з Ізраїлю, Польщі, США та України. 

Про це повідомляє пресслужба Луцької міськради. 

"Цьогоріч обидва фестивальні дні будуть досить насиченими. Чудову музику та емоції лучанам та гостям міста даруватимуть зірки світового джазу. У перший фестивальний день хедлайнером заходу буде Рей Браун молодший, син всесвітньо відомої виконавиці Елли Фіцджеральд, а у другий день фестивалю свій карибський блюз презентує американець Грегорі Бойд”, - розповіла учасниця джаз-колективу Carlos Bandos Руслана Моклиця.

За словами засновника фестивалю Олега Баковського, "Art Jazz" вже став родзинкою міста Луцька, зокрема у його культурній складовій. Захід розпочав свою історію 2007 року.

Читайте також: У Пустомитах започатковують "кольоровий" фестиваль

Крім музичної складової, на гостей чекатимуть й інші атракції. Дітям до 14 років вхід буде безкоштовний. Також частину безкоштовних квитків отримають учасники АТО/ООС. Квитки на фестиваль можна придбати попередньо або у день проведення заходу. Вхідний квиток на один день коштує 100 гривень, а у фестивальні дні – 150 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-