Миколаївський аеропорт відновить чартерні рейси до Єгипту

Миколаївський аеропорт відновить чартерні рейси до Єгипту

Укрінформ
КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» з 28 вересня відновлює чартерні рейси до курортного Шарм-ель-Шейху в Єгипті.

Про це стало відомо 28 серпня на робочій зустрічі представників місцевих туристичних агентств та українського туроператора JoinUp, повідомила пресслужба Миколаївської ОДА.

«З 28 вересня всі, хто бажає поїхати на відпочинок до Єгипту, зможуть вилетіти з Миколаївського аеропорту. Чартерні рейси до Шарм-ель-Шейху здійснюватимуться двічі на тиждень на постійній основі. А з весни наступного року відкриються рейси до турецької Анталії», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Wizz Air взимку літатиме до Львова не так часто, як анонсувалося

Що ж стосується здійснення внутрішніх рейсів, то наразі аеропорт очікує рішення МАУ про запуск польотів до столиці.

«За сприяння Офісу Президента в Києві ми зустрічалися з керівництвом МАУ, вели переговори. Вони провели в нас аудит, також ми закупили необхідне технічне обладнання для автоматичної реєстрації пасажирів. Зі свого боку, наш Миколаївський аеропорт всі зазначені умови та вимоги виконав – ми повністю готові забезпечити безпеку та комфорт для пасажирів, тому тепер чекаємо, коли будуть готові літаки та авіакомпанія анонсує дати продажу квитків», - зазначив директор підприємства Федір Барна.

Як повідомляв Укрінформ, 26 грудня минулого року КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» відправило свій перший чартерний рейс до Шарм-ель-Шейху (Єгипет). На початку літнього сезону польоти було припинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-