Wizz Air взимку літатиме до Львова не так часто, як анонсувалося

Wizz Air взимку літатиме до Львова не так часто, як анонсувалося

Укрінформ
Угорський лоукостер Wizz Air в сезоні зимової навігації збільшить частоту польотів за чинними маршрутами зі Львова на 1 рейс на тиждень, як порівняти з торішньою навігацією.

Про це свідчить інформація на сайті авіаперевізника, повідомляє avianews.com

В pr-службі лоукостера інформаційному порталу підтвердили актуальність даних, внесених до системи бронювання. З них випливає, що підвищення частоти відбудеться на маршруті Львів – Гданськ, який минулої зими виконувався з частотою двічі на тиждень, а тепер здійснюватиметься тричі на тиждень.

Також аеропорт Львів отримає в майбутньому зимовому сезоні два додаткові рейси на тиждень за новим маршрутом до Ларнаки, який почне виконуватися з 28 жовтня 2019 року.

Читайте також: Аеропорт "Львів" збільшив пасажиропотік на міжнародних рейсах

Як повідомляв Укрінформ, раніше Міжнародний аеропорт "Львів" оголошував про те, що Wizz Air збільшить частоту польотів за різними напрямками в зимовому сезоні навігації 2019/2020 на 10 рейсів на тиждень. Передбачалося, що до Братислави буде виконуватися по п'ять рейсів на тиждень замість двох, до Вроцлава – п'ять замість трьох, до Гданська і Берліна – по чотири замість двох, до Дортмунда – по три замість двох рейсів на тиждень.

Нагадаємо, угорський лоуклостер Wizz Air відновив польоти до Львова після дворічної перерви в 2017 році, відкривши рейси до Вроцлава й Берліна. Зараз маршрутна мережа авіаперевізника зі Львова містить 11 напрямків на Кіпр, в Данію, Німеччину, Литву, Польщу, Словаччину і Велику Британію, рейси за якими вже виконуються або плануються до виконання найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-