В аеропорту

В аеропорту "Бориспіль" з'явився капсульний хостел

Фото
Укрінформ
На території терміналу D Міжнародного аеропорту "Бориспіль" відкрився хостел із капсулами для сну "GettSleep Boryspil" ("Поспи в Борисполі"), який приймає туристів цілодобово .

Про це повідомляється в системі booking.com

"GettSleep Boryspil розташований у Києві за 30 км від Міжнародного виставкового центру й пропонує гостям номери з кондиціонерами. Хостел розміщено приблизно за 32 км від музею мікромініатюр Миколи Сядристого, за 32 км від Києво-Печерської лаври та за 35 км від стадіону "Олімпійський", - йдеться в описі запропонованого житла.

Ціни тут стартують від 370 гривень за одномісний номер-капсулу (розміщення на 3 години).

Читайте також: Аеропорт "Львів" збільшив пасажиропотік на міжнародних рейсах

За 3 години перебування в капсулі для двох доведеться заплатити 550 гривень, за 6 годин – 730 гривень. Максимальна вартість (12 годин перебування в подвійній капсулі) – 930 гривень.

"Летовище "Бориспіль" приєдналося до сучасних аеропортів світу, де мандрівники можуть отримати короткий перепочинок між рейсами в капсульному готелі", - прокоментував відкриття хостелу міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.

На думку урядовця, зростання кількості транзитних пасажирів в аеропорту забезпечуватиме попит на послуги такого хостелу в "Борисполі".

Читайте також: У SkyUp пояснили затримку рейсів несправністю літаків

Готель почав пропонувати свої послуги на сайті бронювання житла з 20 травня цього року. Працівники цілодобової стійки реєстрації говорять англійською, українською та російською мовами.

У хостелі заборонено курити. Як видно на фотографіях, тут є душові кабінки, шафи для зберігання дрібний речей, а також багажу, змога підзарядити ґаджети.

Як відомо, капсульний хостел передбачає розміщення гостей в спеціальних кімнатах-капсулах, у яких є ліжко для сну.

Фото: booking.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-