У Чернігові проходить масштабний екологічний фестиваль

У Чернігові проходить масштабний екологічний фестиваль

Укрінформ
Із нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони довкілля в Чернігові сьогодні проходить екологічний фестиваль "Життя в стилі ЕКО". 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила директор департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА, який організував захід, Катерина Сахневич.

"Фестиваль проводиться для всіх жителів та гостей Чернігова, бо "Життя в стилі ЕКО" не має вікових обмежень. На 12 годину в нас зареєструвалося вже 560 учасників і люди підходять іще. На території парку "Ялівщина", де проходить фестиваль, працює дуже багато інформаційно-пізнавальних, спортивних та розважальних локацій, - розповіла Сахневич.

За її словами, екофест у Чернігові проводиться вже втретє і щоразу збирає багато людей. У його програмі - екологічний квест, майстер-класи, вікторини, ігри, аквагейм, фотовиставка, ярмарок майстрів, виступи творчих колективів та екологічних бригад навчальних закладів області тощо. Для всіх охочих проводяться екскурсії парком, для дітей діють ігрові майданчики з живими ляльками. В обід усіх пригощають кулішем та фіточаєм.

Читайте також: Туристичний інформаційний центр запрацював у Чернігові

Під час фестивалю відбудеться нагородження переможців обласного екологічного конкурсу "Одна планета - одне майбутнє".

Сахневич додала, що мета екофесту - пропагування екологічних знань та екологічної культури, здорового способу життя, привернення уваги громадськості до пам’яток природи та їхнє збереження.

Як повідомлялося, сьогодні, 5 червня, відзначається Всесвітній день довкілля.

Фото: gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-