Тролейбусні екскурсії та інтерактив: у Полтаві діятиме

Тролейбусні екскурсії та інтерактив: у Полтаві діятиме "Майстерня міста"

Укрінформ
У Полтаві в четвер, 30 травня, стартує інфраструктурний фестиваль "Майстерня міста", який упродовж трьох днів запропонує відвідувачам близько 40 заходів.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина"

"З 30 травня по 1 червня у Полтаві проходитиме фестиваль "Майстерня міста". Упродовж трьох днів організатори та учасники проведуть близько 40 заходів на різних локаціях міста, зосереджених переважно у центрі", - йдеться в повідомленні.

Зокрема заплановані творчі майстер-класи та форуми, тролейбусні та велосипедні екскурсії, воркшопи, публічні обговорення, дискусії, інтерактивні заняття тощо.

Офіційне відкриття "Майстерні міста" відбудеться 30 травня о 12:00 на Театральній площі.

Читайте також: Полтава запропонувала туристам квест-екскурсії

Зазначається, що це вже 4-й такий фестиваль у Полтаві. За цей час урбаністично-культурний проект "Майстерня міста" став платформою для співпраці та спілкування громадських організацій, ініціатив, митців, ремісників, громадських активістів та міської влади.

Тема четвертого фестивалю "Майстерня міста" – розвиток міської інфраструктури.

У 2019 році "Майстерню міста" організовують команда КО "Інститут розвитку міста" та проект "Інтегрований розвиток міст в Україні", який виконує німецька урядова компанія "Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH".

Фото: oltava365.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-