Полтава запропонувала туристам квест-екскурсії

Полтава запропонувала туристам квест-екскурсії

Укрінформ
У Полтаві з’явилася змога скористатися новою туристичною послугою. Йдеться про пішохідні екскурсії без екскурсовода з елементами квесту – Look City.

Про це повідомляють «Новини Полтавщини».

«Загалом, це львівський проект, який успішно працює уже 5 років. Він також діє в Києві, Львові, Миколаєві та Одесі. Для Полтави – це новий проект. Його мета – ознайомити мешканців та гостей міста з архітектурою, культурою, історією у простій і доступній формі. Це зручно як для індивідуальних туристів, так і для невеликих екскурсійних груп», – розповів менеджер із туризму Ігор Кіянчук.

Щоб відправитися на таку екскурсію, необхідний лише телефон з доступом до інтернету. Мандрівка проходить у формі гри. Можна самому обирати зручний час, за бажанням зупинятися, робити фотосесію, селфі, пити каву. І продовжути, коли зручно.

«Додатково на смартфон нічого завантажувати не потрібно. Достатньо просто зайти на сайт poltava.look.city, придбати послугу, отримати код на електронну пошту, ввести його і почати квест. Оплата здійснюється з кредитної картки через LiqPay», – зазначив Кіянчук.

Читайте також: На новому туристичному маршруті в Полтаві з'являться бронзові Гоголь та Пушкін

Наразі на сайті проекту вже є два маршрути: «Знайомство зі старою Полтавою» та «Полтавська Енеїда». Перший розрахований більше на іногородніх туристів, а другий орієнтований на дітей від 12 років та підлітків. Найближчим часом автори проекту обіцяють розробити ще додаткові маршрути.

Також планують адаптувати програми для іноземців – зробити переклад англійською мовою. Можна замовити й додаткові послуги: тематичні екскурсії з залученням акторів, зустріч на старті, супроводження, проживання з харчуванням.

«Якщо, наприклад, послуга замовляється на день народження дитини, як квест з друзями, то можна зробити, що кінцева локація, або знахідка – це подарунок чи певний ключ. У Києві такі сюрпризи полюбляють робити молоді пари один одному. Про індивідуальні побажання краще говорити за тиждень до заходу», – розповів менеджер із туризму.

Одна екскурсія розрахована на 1-1,5 години. За словами організаторів, найбільше вона підійде компанії 3-5 осіб. Код, отриманий для проходження екскурсії, дійсний упродовж місяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-