Air France передумала скасовувати польоти до України

Air France передумала скасовувати польоти до України

Укрінформ
Авіакомпанія Air France оновила дані в системі бронювання, відкривши продаж на власні рейси Київ - Париж у сезоні зимової навігації 2019/2020 років.

Про це повідомляє avianews.com

У системі доступний тільки один щоденний денний рейс з вильотом з Парижа о 09:45 (AF 1752) і вильотом з Києва о 14:45 (AF 1753). Зараз авіакомпанія виконує два щоденні рейси на день, один із яких (AF 1 652 / AF 1653) передбачає нічне прибуття повітряного судна в київський аеропорт "Бориспіль" і відправлення рано вранці до Парижа.

Раніше повідомлялося про те, що в системі бронювання на період зимової навігації польотів сезону 2019/2020 були відсутні власні рейси Air France, а були доступні тільки рейси код-шерінгового партнера - МАУ. Водночас квитки на власні рейси Air France продавалися на сезон літньої навігації польотів 2020 року.

Читайте також: МАУ з червня літатиме на Хайнань

Така ситуація зазвичай виникає, коли авіаперевізник вирішує перевести рейс в розряд сезонних. Як інформують avianews.com, видання 22 травня відправило запит на коментар до Air France щодо цього питання, однак не отримало відповіді.

Як повідомляв Укрінформ, раніше рішення про припинення рейсів до Києва ухвалила авіакомпанія British Airways. Авіаперевізник, який з 1996 року літав між лондонським аеропортом "Хітроу" й київським "Борисполем", повідомив, що нині рейс – економічно невигідний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-