Дрогобич і Луцьк

Дрогобич і Луцьк "домовилися" з погодою для туристів

Укрінформ
У Дрогобичі визначилися з новою датою відкриття туристичного сезону, а в Луцьку – з днем проведення арт-променаду. Ці події раніше було відмінено через несприятливі погодні умови.

Як повідомляє прес-служба Луцької міської ради, обласний центр Волині запрошує туристів на арт-променад 31 травня, а Дрогобич, інформує директор місцевого Туристично-інформаційного центру Ігор Чава на сторінці в Facebook, чекає на гостей на день пізніше – 1 червня.

"Арт-променад повинен був стати головним заходом відкриття туристичного сезону-2019, проте, дощі завадили його проведенню в запланований час. Але, насправді, туристичний сезон у Луцьку не припиняється ніколи і не розпочинається у встановлений день – це одна з умовностей нашого життя. І як казали древні греки, які були добре обізнані як в архітектурі, так і в музиці, – "Життя коротке, а мистецтво вічне!" Отже, 31 травня о 18:00 від Театрального майдану розпочнеться арт-променад "Так звучить Луцьк", і на цей раз погода буде хороша!", – повідомили в Луцькій міськраді.

Читайте також: Луцьк розповів про плани на туристичний сезон

Директор дрогобицького Туристично-інформаційного центру Ігор Чава також запевнив жителів і гостей міста, що з погодою організатори "домовилися".

Як раніше повідомляв Укрінформ, у Дрогобичі на учасників відкриття туристичного сезону чекає насичена розважальна програма. Так, можна буде відвідати оновлені екскурсії, взяти участь у "Шумному велозаїзді", селфі-квесті й побувати на "соленій" дискотеці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-