Одесу цілодобово патрулюватиме туристична поліція

Одесу цілодобово патрулюватиме туристична поліція

Відео
Укрінформ
У суботу, 18 травня, розпочав цілодобове патрулювання курортних зон Одеси новостворений підрозділ правоохоронців - Туристична поліція, близько трьохсот працівників якої базуються на чотирьох спеціалізованих станціях найбільших пляжів міста.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

«Чотири поліцейські станції на найбільших пляжах Одеси відсьогодні працюватимуть у цілодобовому режимі. Кожен відпочиваючий та місцевий житель зможе звернутися до правоохоронців й отримати кваліфіковану допомогу. Станції туристичної поліції відкрито на пляжах «Золотий берег», «Ланжерон», «Аркадія» та «Лузанівка», зазначили у відділі комунікацій.

Туристична поліція буде відпрацьовувати курортні зони Одеси, орієнтуючись на попередження та розкриття правопорушень, оперативне реагування на звернення громадян та надання кваліфікованої допомоги жителям і гостям міста.

За словами очільника Управління превентивної діяльності ГУ НП в області Івана Іщенка, усього заступили на охорону публічного порядку в курортних місцях Одеси близько 500 правоохоронців. Це - військовослужбовці Національної гвардії України, працівники Управління патрульної поліції та батальйон поліції особливого призначення ГУНП. Гасло правоохоронців: «Ви відпочиваєте, ми охороняємо!».

Читайте також: У Києві в День вишиванки стартує виставка "Запорізький край. Традиції. Новації"

Як повідомлялося, Туристичну поліцію Одеси влітку також посилять співробітники "Муніципальної варти" на десяти електроскутерах. У штаті цієї структури 220 співробітників, зокрема три групи швидкого реагування, які патрулюють узбережжя Чорного моря. Четверта група обслуговує 22 стаціонарні об'єкти і 7 контрольно-пропускних пунктів у історичній частині міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-