На Буковині майбутній фестиваль тюльпанів

На Буковині майбутній фестиваль тюльпанів "розквітнув" на 70%

Фото
Укрінформ
У селі Мамаївці, що на Буковині, готуються до фестивалю тюльпанів, який проведуть 29 квітня. На сьогодні уже розквітло понад 70% квітів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загальна площа висаджених квітів становить близько 2 гектарів. Тут є до 300 тисяч тюльпанів, які везли з Голландії. Тут є не лише тюльпани, ми посадили і трохи нарцисів та гіацинтів. Над висадженням квітів працювали близько 20 людей протягом трьох тижнів. Зараз уже розквітло більше 70% квітів. Прогноз погоди дає нам надію, що до відкриття фестивалю тюльпанів 29 квітня усі квіти порозцвітають", - розповів син власниці поля Владислав Венгринюк.

На Буковині майбутній фестиваль тюльпанів "розквітнув" на 70%

Тут сподіваються, що поле буде квітнути до середини травня і запрошують усіх охочих відвідати його.

Читайте також: Долина нарцисів забуяє на початку травня

"Наша сім'я займається квітами вже 20 років поспіль. Цього року вперше долучились до організації та проведення вже традиційного у Мамаївцях фестивалю тюльпанів. Щоб відрізнятися від минулорічного фестивалю, ми тут розмістили багато фотозон, залишили трав'яний покрив, де відвідувачі матимуть змогу гуляти й багато фотографуватися, не пошкоджуючи самі квіти", - додав Венгринюк.

Урочисте відкриття фестивалю тюльпанів заплановано на 12:00 29 квітня. У програмі - різні дитячі та дорослі розваги, майстер-класи, виставка-продаж, флешмоб, байкери, великоднє поливання, смачна кухня та концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-