Квитки до римського Колізею здорожчають на третину

Квитки до римського Колізею здорожчають на третину

Укрінформ
Вартість вхідного квитка до однієї з найпопулярніших визначних пам'яток Італії з листопада 2019 року збільшиться на третину.

Про це повідомляє otpusk.com із посиланням на Quotidiano.

"З 1 листопада тариф "Базовий", який дає змогу відвідати сам амфітеатр Колізею, Римський форум і Палатинський пагорб, коштуватиме 16 євро. Зараз його ціна становить 12 євро", - йдеться в повідомленні.

За словами директора Археологічного парку Альфонсіна Руссо, Колізей перебуває на четвертому місці серед найбільш відвідуваних культурних об'єктів в світі, але розташований в нижній частині списку доходів. Вартість вхідного квитка на змінювалася аж з 2008 року.

Крім того, 11 квітня відвідувачам давньоримського комплексу стане доступний тариф "Супер" за ціною 16 євро. Він дасть змогу побачити Римський форум і Палатинський пагорб, а також Палатинський музей, античні будівлі Будинок Августа, Будинок Лівії, Палац Флавіїв, Криптопортик Нерона, церкву Санта-Марія-Антиква і Храм Ромула. Сьогодні ці місця можна відвідати тільки з загальним квитком за 18 євро.

Читайте також: Названо найпопулярніші туристичні атракції 2018 року

У листопаді в комплексі введуть ще один вид тарифів - "Повна екскурсія". Його ціна становитиме 22 євро. Такий квиток, який діє впродовж двох днів, дасть туристам змогу побувати в Колізеї, Форумі і на Палатинському пагорбі.

Зазначається, що 2018 року Колізей у Римі відвідало 7,6 млн осіб. Зростання числа туристів за останні два роки становило 9,3%. Вхідні квитки до археологічного комплексу можна купити в касах або на його офіційному сайті. Всі квитки мають конкретну дату й час відвідування. Щоб уникнути величезних черг до кас, рекомендують купувати квитки в касах Палатинського пагорба або Римського форуму. Години роботи Колізею до кінця березня - з 08:30 до 17:30, з останньої неділі березня до 31 серпня - з 08:30 до 19:15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-