Дніпро запросить туристів на низку тематичних екскурсій

Дніпро запросить туристів на низку тематичних екскурсій

Укрінформ
У Дніпрі й області цьогоріч для місцевих жителів і туристів підготували низку тематичних екскурсій. На них розповідатимуть про заснування краю, а також різноманітні історичні події, які вирізняють регіон з-поміж інших. 

Про це сьогодні, 12 березня, під час прес-конференції розповіла організатор екскурсій, директор громадської організації "Дивна Україна" Ольга Філь, повідомляє "Дніпроград"

"Ми відкрили нашу область дійсно як туристичний регіон. Вже протягом чотирьох років кожні вихідні ми проводили дослідницькі експедиції та екскурсії. Для себе і для всієї України ми можемо стверджувати, що наш край - не біла пляма на туристичній карті України, а сміливо займає на цій карті своє місце", - зазначила Філь.

Містом Дніпро відбудеться низка екскурсій, зокрема, оглядова автобусна екскурсія "Золоте кільце Дніпра", нічна екскурсія містом, а також експедиція "Дніпро. До витоків", на якій розповідатимуть про історію обласного центру. Крім цього, для дніпрян і гостей міста підготували зустріч "Дніпро в подіях сучасної війни".

"Наше місто стало форпостом, воно дійсно заслуговує на таку назву. І про це потрібно говорити, причому голосно й відкрито", - додала організатор проекту.

Читайте також: Туристів до Дніпра приваблять оновлений вокзал і "зручні" поїзди – Порошенко

Також усі охочі зможуть відвідати екскурсії "Козацькими стежками - від Нового до Старого Кодаку", "Таємниці Монастирського острову" та екскурсії на воді "Дніпро з Дніпра". Ще цьогоріч організують екскурсію "Промислова симфонія Дніпра", де експерти розповідатимуть про минуле й майбутнє промисловості обласного центру.

Особливу увагу організатори приділили заходу, присвяченому Нестору Махну.

"Це неординарна особистість і нам дуже пощастило, що життя й історія Нестора Івановича тісно пов'язана з нашим регіоном. Це буде пішохідна екскурсія, на якій люди відкриють для себе цю особистість по-новому", - прокоментувала Ольга Філь.

Окрім екскурсій регіоном, серед яких будуть і заходи для дітей, організатори планують зробити декілька виїздів до сусідніх областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-